Şampiyonluğunu ilan etti....

 Lider Bayern Münih bitime haftalar kala şampiyonluğunu ilan etti. Bundeliga'yı bu sezon domine eden Bayern Münih, ligin bitimine 6 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Bavyeralılar böylece Bundesliga tarihinde şampiyonluğunu en erken ilan eden takım oldu

Şampiyonluğunu ilan etti....

 

Lider Bayern Münih bitime haftalar kala şampiyonluğunu ilan etti.
 
Bundeliga'yı bu sezon domine eden Bayern Münih, ligin bitimine 6 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Bavyeralılar böylece Bundesliga tarihinde şampiyonluğunu en erken ilan eden takım oldu.
 
Bundesliga'nın 27. haftasında Frankfurth'a konuk olan Bayern Münih, deplasmandan 1-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla puanını 75'e çıkaran Bayern Münih, şampiyonluğu garantiledi.
 
Bayern Münih'te 27. dakikada Alba'nın penaltı kaçırdığı maçta şamiyonluğu getiren gol Bastian Schweinsteiger'den geldi. Sağdan Lahm'ın yerden ortasına şık bir topuk vuruşu çıkaran yıldız oyuncu, Bayern'e şampiyonluğu getiren golü kaydetti.
 
23. şampiyonluğunu ilan eden Bayern Münih'te, takımlarını deplasmanda yalnız bırakmayan Bayernli taraftarlar da şampiylnuğu doyasıya kutladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor