Şampiyonlar Ligi'nde DEVRİM olabilir

 Şampiyonlar Ligi için düşünülen değişiklik UEFA Başkanı Michel Platini tarafından açıklandı. 32 değil, 64 takımlı bir lig düşünülüyor. Kulüpler bazında Avrupa'nın en prestijli mücadelesi olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde statü değişikliğine gidilebilir.Fran

Şampiyonlar Ligi'nde DEVRİM olabilir

 Şampiyonlar Ligi için düşünülen değişiklik UEFA Başkanı Michel Platini tarafından açıklandı. 32 değil, 64 takımlı bir lig düşünülüyor.

 Kulüpler bazında Avrupa'nın en prestijli mücadelesi olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde statü değişikliğine gidilebilir.

Fransız gazetesi Ouest-France'a konuşan UEFA Başkanı Michel Platini Şampiyonlar Ligi'ni 32 takımdan 64 takıma gibi bir düşünceleri olduklarını kabul ederken: "Bunu tartışıyoruz. Kararı 2014'te vereceğiz. Henüz verilmiş bir karar yok" açıklamasında bulundu.

 32'den 64'e takıma çıkacak Devler Ligi 7 İngiliz, 5 İskoç takımının bu lige dahil olması anlamına geliyor. Türkiye için olan kontenjanın da artması bekleniyor.

 UEFA 2015 yılında Avrupa'daki turnuvalara yeni bir düzenleme getirmeyi düşünüyor. Platini "2015-2018 yılları arasında yeni bir düzenleme olabilir ve bunun tartışmaları devam ediyor" ifadelerini kullandı.

  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor