Şampiyonlar el üstünde

Burdur’da yapılan Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonası’ndan iki altın madalya ile ayrılan Trabzon Bayburt Spor Kulübü sporcuları Emir Büyükdağ ve Şahin Ergül’e AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu ile 1461 Trabzon Başkanı Şaban Bülbül altın

Şampiyonlar el üstünde

Burdur’da yapılan Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonası’ndan iki altın madalya ile ayrılan Trabzon Bayburt Spor Kulübü sporcuları Emir Büyükdağ ve Şahin Ergül’e AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu ile 1461 Trabzon Başkanı Şaban Bülbül altın ile ödüllendirdi. Dursun Akyüz Otomotiv sahibi Ahmet Akyüz’ün de verdiği yemekte sporcularla buluşan Bıyıklıoğlu her zaman spor ve sporcunun yanında olacaklarını söyledi.

GELECEĞE HAZIRLIK

Umut Işığı Derneği ve Trabzon Bayburt Spor Kulübü Başkanı Kamil Büyükdağ’ın da hazır bulunduğu yemeğin ardandan Bıyıklıoğlu ile Bülbül sporculara altın takdim etti. Desteklerinden ötürü Bıyıklıoğlu, Bülbül ve Akyüz’e teşekkürlerini sunan Büyükdağ amaçlarının spor yapma imkanı bulamayan çocuklara fırsat eşitliği sağlamak olduğunun altını çizerek, “Çocukları, sokağın çocukları olmaktan kurtarıp Yarışmacı ruh ile geleceğin olimpiyat sporcularını çıkarmaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor