| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 27 Ağustos 2010 14:42

Şampiyon Zigana'da hazırlanıyor

 Yaklaşık iki haftadır çalışmalarını sürdüren Yasemin Can 5 Eylül’de Slovenya’da yapılacak olan Dünya dağ kros şampiyonasında iddialı bir şekilde hazırlanıyor.Hocası Faruk Erdoğan Öztürk nezaretinde günde çift antrenman yapan Yasemin Can'ın hedefi ise mad

 Yaklaşık iki haftadır çalışmalarını sürdüren Yasemin Can 5 Eylül’de Slovenya’da yapılacak olan Dünya dağ kros şampiyonasında iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

Hocası Faruk Erdoğan Öztürk nezaretinde günde çift antrenman yapan Yasemin Can'ın hedefi ise madalya ile dönmek istiyor.

Karadeniz’de ilk kez kamp yaptıklarını söyleyen Öztürk” Tam istediğimiz bir parkur var. Ortam mükemmel. Başarılı bir şekilde döneceğimize inanıyorum. Ülkemize yeni madalyalar kazandırmayı düşünüyoruz.Rahmetli olan il müdürümüz Osman Turan’ın ve Gümüşhane vekilimiz Kemalettin Aydının burada kamp yapmamızda emeği büyük. Gerçekten teşekkür ediyoruz.Müdürümüzde rahmetle anıyoruz. Yarışmada müdürümüzü unutmayacağız. Sporcumuz kürsüye çıkarak müdürümüze olan vefa borcunu ödeyecek” dedi.

 

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!