Şampiyon Olimpik Karadeniz

5 yıl önce kurulan Olimpik Karadeniz Gençlik Spor Kulübü, azminin meyvesini şampiyon olarak aldı. 2011-2012 Yaş Grupları Kategorisinde Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce düzenlenen Voleybol İl birinciliği şampiyonu olan Olimpik Karadeniz Kulübü, 6 t

Şampiyon Olimpik Karadeniz

5 yıl önce kurulan Olimpik Karadeniz Gençlik Spor Kulübü, azminin meyvesini şampiyon olarak aldı.

2011-2012 Yaş Grupları Kategorisinde Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce düzenlenen Voleybol İl birinciliği şampiyonu olan Olimpik Karadeniz Kulübü, 6 takım arasından ipi göğüsledi. Akçaabat Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen törende şampiyonluk kupasını Voleybol İl Temsilciliği Yetkililerinin elinden alan sporcular büyük sevinç yaşadı.

Olimpik Karadeniz Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ali Çankaya Kulüpler il birinciliğini kazanan takımıyla gurur duyduğunu belirterek “ Bu takımı 5 yıl önce kurduğumuzda şampiyonluk beklentimiz yoktu. Amacımız sadece gençlerimize yardımcı olmak ve sporu sevdirmekti. Gelinen noktada büyük ivme kazandık. İyi sporcular yetiştirdik ve şampiyon olduk. Önümüzdeki yıl Trabzon’u il dışında temsil edeceğiz. Şimdi bize daha büyük görevler düşüyor. Çok çalışacağız ve bayrağı daha yükseklere taşıyacağız. Emeği geçen başta hocalarım olmak üzere yönetici arkadaşlarıma ve siz değerli velilerimize teşekkürü bir borç biliyorum” Diye konuştu.

Daha sonra kupayı alan Olimpik Karadeniz Gençlik Spor Kulübü sporcuları horon ve kolbastı oynayarak şampiyonluklarını doyasıya kutladılar .

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor