Şampiyon göz yaşına bakmadı

Bundesliga 33. hafta maçında geçen hafta şampiyonluğunu ilan eden Borussia Dortmund deplasmanda Kaiserslaurten ile karşılaştı.Fritz Walter Stadı'ndaki mücadelede Dortumnd ekibi rakibini gole boğdu ve sahadan 5-2'lik galibiyetle ayrıldı. Şampiyon takıma fa

Şampiyon göz yaşına bakmadı

Bundesliga 33. hafta maçında geçen hafta şampiyonluğunu ilan eden Borussia Dortmund deplasmanda Kaiserslaurten ile karşılaştı.

Fritz Walter Stadı'ndaki mücadelede Dortumnd ekibi rakibini gole boğdu ve sahadan 5-2'lik galibiyetle ayrıldı.

 

Şampiyon takıma farklı galibiyeti getiren golleri 18, 26 ve 55. dakikada Lucas Barrios, 33. dakikada Mario Götze ile 76. dakikada Ivan Perisic kaydetti.

 

Misafir ekibin Paraguaylı forveti Lucas Barrios attığı 3 golle 3 puanın alınmasında büyük faktör oldu.

 

Kaiserslaurten'in golleri ise 16. dakikada kendi kalesine Santana ve 49. dakikada Pierre De Wit'ten geldi.

 

Dortmund'da Ivan Perisic ve Lewandowski'nin birer şutu ise direğe takıldı.

 

Bu sonucun ardından Borussia Dortmund puanını 78'e yükselterek şampiyonluğunu perçinledi. Küme düşmeyi garantileyen Kaiserslaurten ise 23 puanda kaldı.

Bundesliga'nın son haftasında Dortmund sahasında Freiburg ile, Kaiserslaurten de deplasmanda Hannover ile karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor