"Şampiyon Fenerbahçe'dir"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Kanaltürk ekranlarında yayınlanan Telegol adlı spor programında birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.Fenerbahçe'nin 'şu anda' geçen sezonun şampiyonu olduğunu belirten Aydınlar, sarı-lacivertli t

"Şampiyon Fenerbahçe'dir"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Kanaltürk ekranlarında yayınlanan Telegol adlı spor programında birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin 'şu anda' geçen sezonun şampiyonu olduğunu belirten Aydınlar, sarı-lacivertli takımın Şampiyonlar Ligi'ne gidememesi konusunda ise içerisinde bir yara taşımadığını dile getirdi.

"FENERBAHÇE'DE İDDİANEME PANİĞİ GÖRMÜYORUM"

Ahmet Çakar'ın "Trabzonspor artık kesin şampiyon" dediği hatırlatılan Mehmet Ali Aydınlar, "Ben de bir ara gördüm orada. Diyor ki: 'Federasyon açıklasın, geçen sezonun şampiyonu?" Şu anda geçen sezonun şampiyonu Fenerbahçe'dir. Aksi bir şey olana kadar Fenerbahçe'dir. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne gitmemesiyle ilgili ise bir yara yok içimde. Ben doğru yaptığıma inanıyorum. Herkesin bana hak vereceğine de inanıyorum. Fenerbahçe'de bir iddianame paniği görmüyorum. Aksine iddianame ortamının çok sakin gittiğini düşünüyorum." dedi.

Bu sezon Beşiktaş ve Trabzonspor'un Avrupa'daki maçlarına gitmediği belirtilen ve bundan sonra gidip gitmeyeceği sorulan Aydınlar, şu cevabı verdi:

"Biliyorsunuz Beşiktaş ve Trabzonspor'un Avrupa'da maçları var. Onların da bu duruşmada isimleri geçiyor. Her takım bu işten en az zararla nasıl çıkar onun için çalışıyoruz. Aynı şey bu iki takım için de geçerli, uygun olursam da maçlarına giderim."

KÜME DÜŞME CEZASI DEĞİŞECEK Mİ?

Nihat Özdemir'İn Kulüpler Birliği Toplantısı'nda "Lütfen şikeden küme düşme olmasın" dediğinin doğru olmadığını belirten Aydınlar, 58. maddenin kesinlikle değişmeyeceğini belirtti. TFF Başkanı, şike yasası değişse dahi kendisinin olduğu yerde talimatların değişemeyeceğini söyledi.

Yayıncı kuruluşun "Parayı ödemem, 100 milyon düşün" dediği hatırlatılan Aydınlar, sözleşmedeki koşulları aynen yerine getireceklerini söyledi. Aydınlar yayıncı kuruluşun parayı düşürme hakkının olmadığını söylerken, "Dolar kurunu sabitleme diye bir şey de yok. Zaten yarısı döviz kuruna, yarısı Türk Lirası kuruna endeksli diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler