Samet Aybaba 4 yıllık imza attı

 Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Samet Aybaba, "Beşiktaş büyük takımdır. Kısa ve orta vadede planlama yaparak, sahada her şeyini veren bir takım yaratmaya çalışacağız. Biz artık buradayız, burası bizim evimiz. Her şeyi Beşikta

Samet Aybaba 4 yıllık imza attı

 

Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Samet Aybaba, "Beşiktaş büyük takımdır. Kısa ve orta vadede planlama yaparak, sahada her şeyini veren bir takım yaratmaya çalışacağız. Biz artık buradayız, burası bizim evimiz. Her şeyi Beşiktaş'a yakışır bir şekilde yapacağız. Kaybolan bir efsaneyi yeniden yaratmak için çalışacağız" şeklinde konuştu.

Aybaba, transfer çalışmalarıyla ilgili soruya "Küçülme diye bir şey yok. İstediğimiz oyuncuya para da vereceğiz, daha kaliteli nokta transferler yapacağız. Mevcut kadromuzdaki 12 genç futbolcuyu kamp kadrosuna kattık. Bu arkadaşlar çok dışarıda kaldı, onları içeri alacağız. Kamp çalışmalarından sonra da kadroda indirime gideceğiz. Herkesten destek bekliyoruz. Sahanın her yerinde savaşacağız. Bunun adı küçülme değil, doğru yapılanmadır. Böyle bir yapılanmaya ihtiyaç var. Yapılması gereken de bu. Altyapıya önem vereceğiz. Bu uzun vadeli bir çalışma ,ama kısa vadede verim almaya çalışacağız. Katkı sağlamayan oyuncularımız var. Bu oyuncuları kadromuzda düşünmüyoruz. Sanmayın ki Beşiktaş transfer yapamıyor" yanıtını verdi.

 

Koch'la yollar ayrılacak

Samet Aybaba, yardımcı antrenör Roland Koch'a teşekkür ederek yollarını ayıracaklarını belirterek, "Başka bir organizasyon yapıyoruz. İlerleyen günlerde teknik anlamda da bir basın toplantısı yapacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler