Samed: Türkiye'de sadece Trabzonspor

Nerden çıktı diye sormayın...Türkiye onu Alman U-17 Milli Takımı'yla tanıdı... Türkiye karşısında da ter döken Samed, Alman U- 17 Takımı'nda 21 maçta 20 gol atarken, herkesi kendisine hayran bıraktı.Haber61.net Spor Servisi'nin yaptığı bilgi taramasında S

Samed: Türkiye'de sadece Trabzonspor

Nerden çıktı diye sormayın...

Türkiye onu Alman U-17 Milli Takımı'yla tanıdı... Türkiye karşısında da ter döken Samed, Alman U- 17 Takımı'nda 21 maçta 20 gol atarken, herkesi kendisine hayran bıraktı.

Haber61.net Spor Servisi'nin yaptığı bilgi taramasında Samed'in koyu Trabzonsporlu olduğu ve Türkiye'de oynanama ihtimalinde bu takımın Trabzonspor olacağını söylediği ortaya çıktı. Nuri Şahin'in milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanması için gündeme gelen Liverpool'da oynayan Samed gündeme gelince bir araştırma yaptık ve bu sonuç ortaya çıktı.
 
Bayer Leverkusen'den yetişen 1994 doğumlu oyuncu, altyapı takımlarında 71 maçta 57 gol atarak dikkat çekmişti. Santrfor pozisyonunda görev alan, zaman zaman '10 numara' olarak da kullanılabilen oyuncu, Almanya'da yetenek açısından Mesut Özil'le kıyaslanıyordu.

Alman 17 Yaş Altı Milli Takımı ile Meksika'da beş gol atan, geçen ay düzenlenen Avrupa 17 Yaş Altı Şampiyonası'nı da dokuz golle gol kralı olarak tamamlayan Samed Yeşil koyu bir Trabzonspor'lu. 25 Mayıs'ta 18 yaşına basan genç oyuncunun yakın çevresine "Bir gün Türkiye'ye gidersem sadece Trabzonspor forması giyerim" dediği belirtiliyor.

Samed'in bu röportajı Sabah Gazetesi'nde 2011 yılında yer almış.

Trabzonsporlu Samed, gol sezgisi yerinde, vuruşları temiz bir 9 numara olarak değerlendiriliyor. Samed'in ancak bunların yanında top taşıması ve dripling kabiliyeti onu farklı kılan özelliklerin başında geliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor