Salzburg UEFA'ya başvurdu!

 Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki rakibi Salzburg, UEFA'ya başvurdu. Avusturya ekibinin başvurusunda, "Fenerbahçe'nin Avrupa'da yeri yok. Disiplin ve Tahkim Kurulu'ndan ceza aldı" denildi.Salzburg'un avukatı Cristian Flick, "Biz yasal olara

Salzburg UEFA'ya başvurdu!

 Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki rakibi Salzburg, UEFA'ya başvurdu. Avusturya ekibinin başvurusunda, "Fenerbahçe'nin Avrupa'da yeri yok. Disiplin ve Tahkim Kurulu'ndan ceza aldı" denildi.

Salzburg'un avukatı Cristian Flick, "Biz yasal olarak bir başvuru yaptık. Bunun şu anda bir geçerliliği yok. Bunu biliyoruz. Ancak Fenerbahçe tarafından Avrupa'dan elenir ve F.Bahçe ceza alırsa biz işimizi sağlama almış olacağız, yolumuza devam edeceğiz. Yaptığımız sadece kulübümüzün haklarını güvence altına almak" diye konuştu. Salzburg'un protesto yazısı için UEFA'dan açıklama gelmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler