Salonda basket heyecanı

Trabzonspor Basket takımı kendi evinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basket takımını konuk etti.  Birinci periyotta Trabzonspor iyi başladı oyun üstünlüğü sayısal üstünlüğüne de çevirdi fakat son saniyelere kadar getirememiştiki son saniyede 3 sayılık bi

Salonda basket heyecanı

Trabzonspor Basket takımı kendi evinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basket takımını konuk etti. 

 

Birinci periyotta Trabzonspor iyi başladı oyun üstünlüğü sayısal üstünlüğüne de çevirdi fakat son saniyelere kadar getirememiştiki son saniyede 3 sayılık bir atışla 27  - 26 öne geçti.   

İkinci periyot Trabzonspor’un basketiyle başladı.  Hemen ikinci çeyreğin hemen başında farkı beşe çıkaran Bordo Mavililer periyotun sonuna kadar farkı koruyarak  53 – 47 yenmeyi başardı 

Üçüncü Periyot Bordo Mavili basket takımı üçüncü periyota farklı girdiler fakat istenilen güçte ve hızda oyunlarını ortaya koyamadılar farklı başladıkları periyotta geri düştü. 

Dördüncü Periyotta Trabzonspor Üçüncü periyotu taraftarına unutturmak istedi ve çok kontrolü periyota başladı. Peş Peşe gelen üçlüklerle  oyunu farklı kazandı.  
 
 
1.PeriyotTrabzonspor Basketbol  27  26 İstanbul Büyük Şehir BLD.
2.PeriyotTrabzonspor Basketbol  53   47İstanbul Büyük Şehir BLD.
3.PeriyotTrabzonspor Basketbol  68  69İstanbul Büyük Şehir BLD.
4.PeriyotTrabzonspor Basketbol  88  80İstanbul Büyük Şehir BLD.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor