Sakarya’da Trabzonlular gecesi

Sakarya Üniversitesi Trabzonsporlular Kulübü’nün organize ettiği 4. Geleneksel Sakarya Trabzonsporlular Gecesi görkemli ve coşkulu bir şekilde kutlandı. Geceye katılan Yönetim Kurulu Üyesi Temel Soyyiğit’e Başkan Sadri Şener adına bir plaket sunulurken, a

Sakarya’da Trabzonlular gecesi

Sakarya Üniversitesi Trabzonsporlular Kulübü’nün organize ettiği 4. Geleneksel Sakarya Trabzonsporlular Gecesi görkemli ve coşkulu bir şekilde kutlandı.

 

Geceye katılan Yönetim Kurulu Üyesi Temel Soyyiğit’e Başkan Sadri Şener adına bir plaket sunulurken, ayrıca Sakarya Üniversitesi Trabzonsporlular Kulübü üyeleri tarafından “Yılın Sporcusu” seçilen Kaptan Tolga Zengin’in ödülü de kulüp görevlisi Fatih Şahinoğlu’na teslim edildi.

 ts-11.jpg

Yönetim Kurulu Üyesi Temel Soyyiğit de organize edilen güzel gece nedeniyle Sakarya Üniversitesi Trabzonsporlular Kulübü Başkanı Ogün Türkmen’e teşekkür ederek, kendisine imzalı Colman forması verdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor