Şakar'ın failleri hakim karşısında

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar’ın silahla ayağından vurulması olayı ile ilgili 5 sanık hakkında dava açıldı. Sanıklar bu ay sonu hakim karşısına çıkacak.Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede sanıklardan Ö.F., F.B., M.A., Ö.

Şakar'ın failleri hakim karşısında

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar’ın silahla ayağından vurulması olayı ile ilgili 5 sanık hakkında dava açıldı. Sanıklar bu ay sonu hakim karşısına çıkacak.

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede sanıklardan Ö.F., F.B., M.A., Ö.Ö. ve C.H.’nin Nevzat Şakar’ın silahla vurulmasıyla ilgilerinin bulunduğu belirtilerek sanıklardan Ö.F.’nin saldırıyı kendisinin gerçekleştirdiğini kabul ederek kimseden talimat almadan olayı gerçekleştirdiği yönünde ifade verdiği öğrenildi.

 

Asbaşkan Nevzat Şakar’ın ise ifadesinde kimseden tehdit almadığı ve düşmanı olmadığı yönünde ifade verdiği belirtildi.

 

Hazırlanan iddianamede sanıklardan Ö.F., F.B.,M.A.,Ö.Ö. ile C.H’ hakkında “Kasten yaralama, Genel güvenliği kasten tehlikeye sokma ve 6136 Sayılı Ateşli Silahlar Kanununa muhalefet etme” suçlarından dava açıldı. Sanıklar bu ay sonu Trabzon 1. Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

 

Öte yandan Nevzat Şakar, 22 Ocak 2012 günü Trabzonspor’un 2-1 kaybettiği Kardemir Karabükspor deplasmanı dönüşünde gece geç saatlerde Cumhuriyet Mahallesi Nemlioğlu Cemal Sokak’ta evinin önünde tabanca ile bacağından vurulmuştu. Olayla ilgili söz konusu 5 kişi yakalanarak çıkartıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanmıştı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor