Şakar'dan Toure açıklaması

Trabzonspor'da transfer döneminde bugünlerde hareketlilik zirve yaptı. Bordo-mavililer ünlü oyuncu  Habib Kolo Toure ile yaptığı görüşmelerini sürdürüyor. İngiltere'nin Manchester City takımında forma giyen Fildişili oyuncu Toure ile görüşen Trabzonspor'd

Şakar'dan Toure açıklaması

Trabzonspor'da transfer döneminde bugünlerde hareketlilik zirve yaptı. Bordo-mavililer ünlü oyuncu  Habib Kolo Toure ile yaptığı görüşmelerini sürdürüyor.

 

İngiltere'nin Manchester City takımında forma giyen Fildişili oyuncu Toure ile görüşen Trabzonspor'da oyuncuyu takıma katabilmek adına önemli mesafeler kaydedildiği öğrenildi.

 

Konuya ilişkin Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, haber61.net'e yaptığı açıklamada, "Oyuncu ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Transferi bitirip takımımıza katkı sağlamasını hedeflemekteyiz.

 

Takıma çok katkı sağlayacağından yola çıkarak Fildişili stoperi Trabzonsporlu yapmak önemli olacaktır. Kaliteli ve dünyaca bilinen kanıtlanmış bir futbolcu. İnşallah mutlu haberlerle taraftarımızı sevindiririz" dedi.

 

Öte yandan bugün başkan Sadri Şener'in Kolo Toure ve kulübü ile görüşmek üzere İngiltere'ye gidebileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor