Şakar'dan pankart yorumu!

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray’a 2-0 yenildikleri maçın ardından yaptığı açıklamada “Futbolcularımızın konsantrasyonu tamamen kupa finalindeydi” dedi.Türk Telekom Arena’daki mücadelenin ardından basın mensupl

Şakar'dan pankart yorumu!

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray’a 2-0 yenildikleri maçın ardından yaptığı açıklamada “Futbolcularımızın konsantrasyonu tamamen kupa finalindeydi” dedi.

Türk Telekom Arena’daki mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şakar,şampiyonluğu nedeniyle Galatasaray’ı kutladığını belirterek “Ligi istediğimiz yerde bitiremedik. Çarşamba günü Fenerbahçe ile kupa maçı oynayacağız. İnşallah o maçı kazanırız ve taraftarlarımızın yüzünü güldürürüz. Bugün futbolcularımızın konsantrasyonu tamamen kupa finalindeydi. Fenerbahçe maçını mutlaka kazanmamız lazım. Bunu umut ediyoruz” diye konuştu.

Şakar, Galatasaray tribünlerindeki “2010-2011 sezonu şampiyonu, arenaya hoş geldin” yazılı pankartların hatırlatılması üzerine de “Açılan pankartı Türkiye’de herkes biliyor ve kabul ediyor ama ne yazık ki hakkımızı alamadık. İnşallah bundan sonra hak, adalet yerini bulur, tecelli eder” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor