Şakar ve Tunç Kızıl'ı ziyaret etti

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Tunç, Gaziantep'e giderek cezaevinde tutuklu bulunan Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'la görüştü. Şakar ve Tunç'un Kızıl'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundukları öğrenildi. Bordo mavilile

Şakar ve Tunç Kızıl'ı ziyaret etti

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Tunç, Gaziantep'e giderek cezaevinde tutuklu bulunan Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'la görüştü. Şakar ve Tunç'un Kızıl'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundukları öğrenildi. 

Bordo mavililerin transfer listesinde üst sıralarda bulunan Gaziantepspor'un defans oyuncusu Dany'nin transferinin de bu ziyarette gündeme geldiği ancak ayrıntılarının konuşulmadığı ifade edildi. Kızıl'ın bordo mavili yöneticilere, "Geçmiş olsuna mı, Dany'i almaya mı geldiniz" şeklinde espri yaptığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor