Şakar: Sözlerim yanlış anlaşıldı

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ile ilgili söylediği sözlerin yanlış anlaşıldığını açıkladı. Bordo-Mavili takımın Asbaşkanı Şakar, TRT Spor’da Basın Tribünü programında “Bu konu kamuoyuna biraz yanlış aksettirildi. A

Şakar: Sözlerim yanlış anlaşıldı

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ile ilgili söylediği sözlerin yanlış anlaşıldığını açıkladı.

 

Bordo-Mavili takımın Asbaşkanı Şakar, TRT Spor’da Basın Tribünü programında “Bu konu kamuoyuna biraz yanlış aksettirildi. Atılan yabancı maddenin, çakı veya bıçağın kimin tarafından sahaya atıldığı henüz belirlenmedi.

 

Stadımızın 12 kamerası var. Emniyetin de 18 el kamerası var. Dördüncü günde çalışmalarına devam ediyorlar. Hala atan bulunamadı. Bunun üzerine taraftarlar özellikle internette ‘Acaba çakıyı stada Volkan mı soktu’ diye espriler yaptı. Ben de bunu söyledim. Volkan’ı suçlama gibi bir durum söz konusu değildir” dedi.

 

Hafta sonu oynanacak olan Orduspor maçına da değinen Trabzonspor’un Asbaşkanı Şakar, “Bu karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Hedefimiz Orduspor maçından üç puan alarak play-off öncesinde moral bulmak.

Dostluk ve kardeşlik çerçevesinde bir maç olacak” diye konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor