Şakar olayında son durum

Trabzonspor As Başkanı Nevzat Şakar'ın silahla yaralanması olayıyla ilgili bir kişi daha ifadesine başvurulduktan sonra serbest bırakıldı.Trabzonspor As Başkanı Nevzat Şakar, geçen pazar günü saat 02.30 sıralarında evinin bulunduğu sokakta arkasından yakl

Şakar olayında son durum

Trabzonspor As Başkanı Nevzat Şakar'ın silahla yaralanması olayıyla ilgili bir kişi daha ifadesine başvurulduktan sonra serbest bırakıldı.

Trabzonspor As Başkanı Nevzat Şakar, geçen pazar günü saat 02.30 sıralarında evinin bulunduğu sokakta arkasından yaklaşan bir kişinin açtığı ateş sonucu sağ topuğundan yaralandı.

Olayın ardından kaçan siyah montlu saldırganın bulunması için operasyonu sürdüren Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün akşam A.U.'nun ifadesini aldı. Emniyette sorgulanan A.U., daha sonra serbest bırakıldı.

Olayla ilgili olarak önceki gün de H. Y.'nin ifadesi alınmış, sorgusunun ardından da serbest bırakılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler