Şakar ne dedi!

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar Lille deplasmanına giderken Trabzon havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.LİLLE DÜŞÜNCELERİAsbaşkan Şakar üst tura çıkacaklarına inandıklarını belirterek, “Şuan son maç için Lille’ye gidiyoruz. Üst tura ç

Şakar ne dedi!

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar Lille deplasmanına giderken Trabzon havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

LİLLE DÜŞÜNCELERİ

Asbaşkan Şakar üst tura çıkacaklarına inandıklarını belirterek, “Şuan son maç için Lille’ye gidiyoruz. Üst tura çıkacağımıza inanıyoruz. İnanıyorum ki Trabzonspor ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek. Trabzonspor’a güvenim tam, inşallah Allah mahcup etmez.”

MAÇLARA GİREBİLECEKLER Mİ?

“Asbaşkan Şakar Trabzonspor'un temiz olduğunu bir kez daha yineleyerek "Kendimize de adalete de güveniyoruz. Trabzonspor kirli işlerin içinde olmadı. Bu sürecte herhangi bir sıkıntı olmayacağına inanıyoruz. Kanunlara saygımız sonsuz.

Maçlara girmeme konusu yasada var.  Ama bu yanlış konulmuş bir şey. Bunun düzeltileceğine inanıyorum. Tebligatlar yapıldı. Gerekli itirazları avukatlarımız yaptı.”

SÜREC NASIL İŞLEYECEK

“Bu süreç istifa gerektiren bir süreç değil. Bu sadece bir mühlet. Tedbir amaçlı imza yetkimiz yok. Ama bu geçici bir süre için böyle."

           VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ ...!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor