Şakar: Bamba ve Güral'ı aldık

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da, Souleymane Bamba ve Bucasporlu Emre Güral ile anlaşma sağlandı. Kulüp Asbaşkanı Nevzat Şakar, yaptığı açıklamada, İngiltere'nin Leicester City takımında forma giyen Souleymane Bamba ve Bucasporlu Emre Güral

Şakar: Bamba ve Güral'ı aldık

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da, Souleymane Bamba ve Bucasporlu Emre Güral ile anlaşma sağlandı.

 

Kulüp Asbaşkanı Nevzat Şakar, yaptığı açıklamada, İngiltere'nin Leicester City takımında forma giyen Souleymane Bamba ve Bucasporlu Emre Güral ile anlaşma sağladıklarını bildirdi.

 

 Gençlerbirliği'nden Yasin Öztekin ile 4 yıllık ön protokol imzalayan bordo-mavililer, Bamba ve Emre Güral'ın transferiyle dış transferde şu ana dek 3 oyuncu kadrosuna kattı.

 

Polonyalı oyuncu Arkadaiusz Glowacki ile yollarını ayıran bordo-mavililer, stoperde 27 yaşında 1.90 boyunda olan Fildişi Sahili Cumhuriyeti uyruklu oyuncu Bamba ile anlaşma yoluna gitmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor