Şakacı Şikeci de Başbakanla

Geçtiğimiz günlerde futbol ve şov dünyasının önemli isimlerinin Başbakan Erdoğanı ziyareti sırasında çekilen resim günler sonra gündeme damgasını vurdu.Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde, Real Madrid'de oynayan Türk asıllı futbolcu mesut Özdil, Arda Turan

Şakacı Şikeci de Başbakanla

Geçtiğimiz günlerde futbol ve şov dünyasının önemli isimlerinin Başbakan Erdoğanı ziyareti sırasında çekilen resim günler sonra gündeme damgasını vurdu.

Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde, Real Madrid'de oynayan Türk asıllı futbolcu mesut Özdil, Arda Turan, Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen ve Acun Ilıcalı'dan oluşan bir gurup başbakan Erdoğan'a geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak için Dolmabahçe'de ki çalışma ofisinde bir araya gelmişlerdi.

Gençlik ve spor Bakanı Suat Kılıç ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ında bulunduğu ziyaretde çekilen aile fotoğrafında ismi şike skandalı kapsamında  yer almış Menajer Ekrem Okumuş'un da bu ziyarette olduğu ortaya çıktı.

Bilindiği gibi ismi Fenerbahçe-Ankaragücü karşılaşması öncesinde Ankaragüçlü Futbolcu Kaan Söylemezgile Emre Belezoğlu'nun telefonundan çekilen “Oğlum Kağan. Emre Abin Ben. Aldırıyorum Seni Buraya. Sakın Zorlamayın He”çekilen mesajı kendisinin çektiğini söyleyen Menajer Ekrem Okumuş " Evet o mesajı ben gönderdim. Ancak olaylardan Emre'nin haberi yok. Emre adına mesaj attım. Bu bir şakaydı. Olayın bu kadar büyüyeceğini düşünmüyordum." şeklinde ifade vermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler