'Sahte menajer' yalanlaması

 Kastamonu Spor Kulübü eski futbolcusu Serhat Karadaban'nın kendisini Kastamonu Spor kulüp müdürü olarak tanıttığı ve Antalya'nın Tekirova Belediye Sporlu iki futbolcu ile menajerlik anlaşması yaptığı ve menajerlik ücreti alındığı belirtilen haber için il

'Sahte menajer'  yalanlaması

 

Kastamonu Spor Kulübü eski futbolcusu Serhat Karadaban'nın kendisini Kastamonu Spor kulüp müdürü olarak tanıttığı ve Antalya'nın Tekirova Belediye Sporlu iki futbolcu ile menajerlik anlaşması yaptığı ve menajerlik ücreti alındığı belirtilen haber için ilgili kişiden açıklama geldi. 

 

Serhat Karadaban'nın avukatının yaptığı açıklama şöyle: 

 

"Bu hususa ilişkin olarak belirtilen kişi veya kişiler ile müvekkilim Serhat Karadaban'nın hiçbir ilgi ve alakası bulunmamaktadır. 

 

Haberde belirtilen hiçbir husus gerçeği yansıtmamaktadır. Serhat Karadaban hakkında Adli makamlar tarafından yürütülen soruşturma veya kovuşturma bulunmamaktadır. Haber konu ve içeriği itibari ile gerçekleri yansıtmamakla birlikte şeref ve haysiyeti ihlal edici niteliktedir. 

 

İlgili habere kaynak olarak gösterilen kurum ve kuruluşlar hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulacağını ve tüm yasal haklarımızın kullanılacağını bu büyük yanlışlığın ivedi olarak düzeltilmesini talep ederiz." 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler