Sahte düdük 90+4'te yaktı!

 Vojvodina, 75. dakikada Oumarou'nun golüyle Rapid Wien karşısında maçı 1-0 önde götürüyordu. Avusturya temsilcisi ise beraberlik içün yükleniyordu.Dakikalar 90+4'ü gösterirken rakibinin kullandığı frikik sonrası topa sahip olan Rapid kalecisi Lukas Konig

Sahte düdük 90+4'te yaktı!

 

Vojvodina, 75. dakikada Oumarou'nun golüyle Rapid Wien karşısında maçı 1-0 önde götürüyordu. Avusturya temsilcisi ise beraberlik içün yükleniyordu.


Dakikalar 90+4'ü gösterirken rakibinin kullandığı frikik sonrası topa sahip olan Rapid kalecisi Lukas Konigshofer, tribünlerden gelen düdük sesini hakem düdüğü sandı. Ardından Konigshofer, serbest vuruş için topu önüne doğru fırlatınca, Vojvodina'nın uyanık forveti Milan Bojovic fırsatı kaçırmadı ve skoru 2-0'a getirdi.


Bu golden saniyeler sonra Rapid Wien, Deni Alar'la golü bulsa da bu gol Avusturya temsilcisine yetmedi ve maçı 2-1 kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor