Şahin ; Maça iyi hazırlandık

 Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Arsinspor'un genel sekreteri Muammer Şahin, sahalarında 3-1 galip geldikleri Altınordu maçının ardından ligdeki çıkışlarının devam edeceğini söyledi. Şahin, yeni transferlerinin birbirlerine çabuk uyum sağladığın

Şahin ; Maça iyi hazırlandık

 

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Arsinspor'un genel sekreteri Muammer Şahin, sahalarında 3-1 galip geldikleri Altınordu maçının ardından ligdeki çıkışlarının devam edeceğini söyledi.
 
Şahin, yeni transferlerinin birbirlerine çabuk uyum sağladığını, takım içi rotasyonun sahada kendini gösterdiğini belirterek, "Altınordu maçı öncesi oynadığımız 2 maçta 4 puan toplamıştık. Moralimiz yerindeydi ve maça da iyi hazırlanmıştık" dedi.
 
Karşılaşmaya iyi başladıklarını ifade eden Şahin, "Rakibimize karşı maçın ilk dakikalarında üstünlüğümüzü kabul ettirerek, ilk 30 dakikada 3 gol bulduk. İlk yarının geri kalan bölümlerinde yediğimiz talihsiz bir golle devreyi 3-1 önde kapattık. İkinci yarı da rahat bir oyun sergileyerek maçtan istediğimiz sonuçla ayrıldık. Bu çıkışımız devam edecek" diye konuştu.
 
Şahin, karşılaşma boyunca iyi bir futbol ortaya koyduklarını vurgulayarak, kendilerini yalnız bırakmayan Arsinspor taraftarına, sahada terlerini son damlasına kadar akıtan futbolculara ve teknik heyete teşekkür etti.
 
Arsinspor'un iyi bir ivme yakaladığını da belirten Şahin, kalan haftalarda her maça 3 puan hedefiyle çıkacaklarını, taraftarlarının da kendilerine vermiş oldukları destekleri sürdürmeleri gerektiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor