Sahada kaleci gerginliği!

Trabzonspor'un Sivasspor'a 2 - 0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından sahada gerginlik yaşandı.Maç boyunca oyunda tansiyonu yükselten ve sürekli oyunu geç başlatmasıyla tepki toplayan Borjan'a asıl tepkiyi maç sonrası Trabzosnpor kaptanı Tolga Zengin göst

Sahada kaleci gerginliği!

Trabzonspor'un Sivasspor'a 2 - 0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından sahada gerginlik yaşandı.

Maç boyunca oyunda tansiyonu yükselten ve sürekli oyunu geç başlatmasıyla tepki toplayan Borjan'a asıl tepkiyi maç sonrası Trabzosnpor kaptanı Tolga Zengin gösterdi. Maçın bitimiyle birlikte alaycı tavırlarda bulunan Borjan'ı gören kaptan Tolga Borjan'ın üzerine yürüdü.  Araya giren futbolcular Tolga'yı güçlükle sakinleştirerek uzaklaştırdı.

Maçın ardından konuşan kaleci Borjan ise yaptığı hareketlerle ilgili olarak " Ben Trabzonspor'la dalga geçmek istemedim . Öyle bir niyetim de yoktu. Tolga beni yanlış anladı o  iyi bir insan ve iyi bir kaleci" dedi.

İşte o anlar tıklayın

fotogaleri.gif

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor