"Sahada golü atan maçı kazanır!"

 Arsinspor Kulübü Genel Sekreteri Muammer Şahin, Kahramanmaraş Belediyespor'a kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.      Şahin, karşılaşmanın denk bir mücadele şeklinde geçtiğini belirterek, "Özellikle iç saha maçlarında puan kaybetmiyorduk. Girdi

"Sahada golü atan maçı kazanır!"

 

Arsinspor Kulübü Genel Sekreteri Muammer Şahin, Kahramanmaraş Belediyespor'a kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi. 
     
Şahin, karşılaşmanın denk bir mücadele şeklinde geçtiğini belirterek, "Özellikle iç saha maçlarında puan kaybetmiyorduk. Girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Rakibimiz ise attığı tek golle galip geldi" dedi. 
     
Kazanmaları gereken bir maçtan mağlup ayrıldıklarını ifade eden Şahin, "Kaybettiğimiz için üzgünüz. Sahada golü atan maçı kazanıyor. Gol atamazsanız maçı kazanamazsınız. Biz bu maçta bu sıkıntımızla yüzleştik. Gol yollarındaki beceriksizliğimizin faturasını ödedik" diye konuştu. 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor