Sahada en fazla kalan futbolcu oldu

PTT 1'inci Lig ekibi Çaykur Rizespor'un kaptanı Florin Cernat, ikinci yarıda 14 maçta forma giydi, 7 gol atıp 4 asist yaptı, attığı kritik gollerle takımına önemli puanlar kazandırdı.SAHADA EN FAZLA KALAN OYUNCU OLDU  Çaykur Rizespor, bu sezon ile birlikt

Sahada en fazla kalan futbolcu oldu

PTT 1'inci Lig ekibi Çaykur Rizespor'un kaptanı Florin Cernat, ikinci yarıda 14 maçta forma giydi, 7 gol atıp 4 asist yaptı, attığı kritik gollerle takımına önemli puanlar kazandırdı.

SAHADA EN FAZLA KALAN OYUNCU OLDU 
 
Çaykur Rizespor, bu sezon ile birlikte 5 yıldır mücadele ettiği 1'inci Lig'de ulaşamadığı hedefi, teknik direktör Mustafa Denizli ile 4.5 ayda yakaladı. Devre arasında göreve gelen Mustafa Denizli, ikinci yarıda oynanan 14 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi ile 32 puan topladı. Yeşil mavili takımın Mustafa Denizli döneminde kaleci David Loriya ile birlikte Murat Sözgelmez ve Samat Smakov, ikinci yarıda oynanan tüm maçlarda 90 dakika forma giyen isimler oldu. Devre arasında Karabükspor'dan transfer edilen ve kaptanlık görevine getirilen Florin Cernat ise en çok süre alan ve en çok skor üreten isim oldu. 
 
DENİZLİ: "CERNAT TAKIMIN TEMEL TAŞI" 
 
Kaptan Cernat, 2'inci yarıda 14 maçta forma giyip 7 gol atarken, 4 asist yaptı. Yeşil mavili takımın devre arası transferlerinden olan Arjantinli Davit Depetris de 12 maçta oynayıp 6 gol atarak skora en fazla katkı sağlayan isimlerden oldu. Çaykur Rizespor' da 2'inci sezonunu geçiren Cenk Ahmet, bu dönemde 31 maçta görev yaptı ve rakip fileleri 8 kez havalandırma başarısı gösterdi. 
 
Mustafa Denizli'nin göreve gelmesi sonrasında kaptan Cernat ile Depetris, attıkları gollerle skora en fazla katkı sağlayan isimler oldu. Özellikle Cernat, kritik maçlarda attığı gollerle dikkati çekti. Mustafa Denizli, takımının temel taşlarından biri olan Cernat'ın önemli işler başardığını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor