Saha komserlerinden TSYD'ye ziyaret

 Futbol saha komiserleri Trabzon şubesi derneği TSYD Trabzon şubesini ziyaret etti. Dernek başkanı Mehmet Ali Bıyıklı TSYD Trabzon Şube başkanı Cevat Kol’a yeni binalarının hayırlı olması dileğinde bulunurken amatör maçlarda basın mensuplarının çalışma al

Saha komserlerinden TSYD'ye ziyaret

 

Futbol saha komiserleri Trabzon şubesi derneği TSYD Trabzon şubesini ziyaret etti. Dernek başkanı Mehmet Ali Bıyıklı TSYD Trabzon Şube başkanı Cevat Kol’a yeni binalarının hayırlı olması dileğinde bulunurken amatör maçlarda basın mensuplarının çalışma alanları ile ilgili sıkıntıları da iletti.

TSYD Trabzon Şube başkanı Kol” Spor gazetecileri için Amatör yada profesyonel sporun fark etmediğini ifade ederek” Bizim için spor karşılaşmanın, futbol müsabakasının  amatör veya profesyonel olması fark etmiyor. Meslektaşlarımızla ilgili çalışma alanları bellidir. Foto muhabirleri kale arkalarında çalışacaktır. Yeleksiz saha içinde olmayacaklar.Sahalara giriş karları yakalarında olacaktır. Bu uygulama hassasiyetle yapılması gerekmektedir.  Medya mensubu,saha komiserleri de de aynı çalışma alanının birer elemanıdır. Trabzonspor maçına çıkan hakemlerle Kirazlık maçına çıkan hakemlerin ne düdüğü neden kararları farklıdır. Basın mensuplarının çalışma alanları da Trabzonspor maçında neyse amatör maçlarda da aynıdır. Kuralarla uyarak daha sağlıklı işler yapacağımıza inanıyorum” diyerek ziyaretinden dolayı saha komiserleri derneği Trabzon şube başkanı ve yönetimine teşekkür etti.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler