"Saha avantajımızı kullanmak istiyoruz"

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Giresunspor'un Başkanı Mustafa Bozbağ, "Ligin ilk maçı her zaman zordur ancak seyirci avantjımızla ilk maçı kazanmak istiyoruz" dedi.Bozbağ, basına yaptığı açıklamada, yeni sezonun ilk maçını kendi sahalarında Çankırıspor ile

"Saha avantajımızı kullanmak istiyoruz"

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Giresunspor'un Başkanı Mustafa Bozbağ, "Ligin ilk maçı her zaman zordur ancak seyirci avantjımızla ilk maçı kazanmak istiyoruz" dedi.

Bozbağ, basına yaptığı açıklamada, yeni sezonun ilk maçını kendi sahalarında Çankırıspor ile oynayacaklarını hatırlattı.

Lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ve kazanacaklarına inandığını belirten Bozbağ, şunları kaydetti:

"Lig zorlu geçecek, gerçekten çok güçlü ekipler var. Biz her maçımıza kazanmak için çıkacağız. Futbolcular ve teknik ekip bu yönde çalışıyor. Ligin ilk maçı her zaman zordur ancak seyirci avantajımızla ilk maçı kazanmak istiyoruz. Kadromuza birçok yeni isim kattık ve bunları yaparken de ince eleyip sık dokuduk. İyi bir kadro oluşturduk."

Bozbağ, futbolcuların lisanslarını çıkardıklarını ifade ederek, "Giresunspor ilk defa 1 buçuk ay önceden transfer tahtasını açıyor. Bu iş gerçekten kolay bir iş değil. Bunu gerçekleştirmek için yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte çok emek harcadık. Çalışmalarımızın sonucunda futbolcularımızın lisanslarını çıkardık. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler