Sağlam'dan Trabzonspor sinyali!

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, şu ana kadar herhangi bir kulüple transfer görüşmesinde bulunmadığını, ancak yeni sezonda futbol anlayışına uygun bir takımla anlaşmak istediğini söyledi.Organ ve Doku Nakliyle Yenicanlar Kazanma ve Yaşatma Derneği'nin (YE

Sağlam'dan Trabzonspor sinyali!

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, şu ana kadar herhangi bir kulüple transfer görüşmesinde bulunmadığını, ancak yeni sezonda futbol anlayışına uygun bir takımla anlaşmak istediğini söyledi.

Organ ve Doku Nakliyle Yenicanlar Kazanma ve Yaşatma Derneği'nin (YENİCAN-DER), organ bağışına dikkati çekmek için Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi'nde düzenlediği etkinliğe katılarak nakil bekleyen hastaları ziyaret eden Sağlam, son günlerde basında isminin Kasımpaşa ve Trabzonspor teknik direktörlüğü için geçtiğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Kasımpaşa'nın hocası Şota iyi arkadaşımızdır. Trabzonspor'un hocası Tolunay Kafkas da iyi arkadaşımdır. Baktığımız zaman birçok basın organında benim Kasımpaşa ile anlaştığım ve önümüzdeki sezonda o takımı çalıştıracağım çok net bir şekilde yazılıyordu. Aslında ben Kasımpaşa'dan kimseyle görüşmedim. Birkaç gündür de Trabzonspor ile anlaştığım yazılıyor. Arada milli takım da gündeme geliyor. Ben şu ana kadar kimseyle görüşmedim, bunu çok samimi söylüyorum. Zaten bizim spor ahlakımıza uygun bir durum değil. Şu an Kasımpaşa ve Trabzonspor'da da hocalar görevlerine devam ediyor. Trabzonspor'da şu an ne seçilen bir yönetim var ne de o yönetimin hocayla alakalı bir tasarrufu. O yüzden şu ana kadar ben kimseyle görüşmedim, bu işler netleşene kadar da kimseyle görüşmem."

Bir soru üzerine Sağlam, Trabzonspor Kulübü'nde seçilecek yeni yönetimin bazı kararlar alacağını anlatarak, "Yeni yönetim daha seçilecek ve onlar bir karar verecekler. Şu andaki mevcut hocayla alakalı bir karar verecekler. Ondan sonrasına bakacağız. Şu ana kadar kimseyle görüşmedim ama ben de önümüzdeki sezon bir takımda çalışmak istiyorum. Kendi anlayışıma, futbol yapıma ve felsefeme uygun bir takımla anlaşmak istiyorum. Ancak şu anda herhangi bir takım ismi veremem ve belirginleşmiş bir durum da söz konusu değil" ifadelerini kullandı.

Toplantıda, diyaliz tedavisi gören bir hastanın, kendisini A Milli Takım'ın başında görmek istediğini söylemesi üzerine Ertuğrul Sağlam, "Çok teşekkür ediyorum düşüncenizden dolayı ama orada da bir hoca var. O da bizim arkadaşımız. Milli takımın eylülde çok önemli karşılaşmaları var. Millet olarak yapmamız gereken onlara inancımızı hissettirmek ve bu karşılaşmaları çok iyi geçmelerini sağlamak. Hepimiz kendimize göre bir hesap yapıyoruz ama sonuçta Allah'ın hesabı tutuyor. O her şeyin iyisini biliyor, hakkımızda da hayırlısını nasip etsin inşallah" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor