Sağlam istifa etti

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten sonra Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam görevinden istifa etti.Son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından görevinden istifa edebileceğinin sinyallerini veren Sağlam, başkan İbrahim Yazıcı ile

Sağlam istifa etti

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten sonra Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam görevinden istifa etti.

Son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından görevinden istifa edebileceğinin sinyallerini veren Sağlam, başkan İbrahim Yazıcı ile yaptığı görüşmenin ardından istifa kararı aldı. Sağlam, yaptığı kısa açıklamada şartların bu kararı gerektirdiğini söyledi.

 
SAĞLAM, BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK
Bursaspor'un 26 Ocak Cumartesi günü yaptığı antrenmana da çıkmayan Sağlam'ın futbolcular ile vedalaştığı ve dönmemek üzere bu kararı aldığı belirtildi.
Yeşil beyazlı yönetim konuyla ilgili şu an için herhangi bir açıklama yapmazken, Sağlam'ı kararından vazgeçirmek için ikna etmeye çalıştıkları ifade edildi. Sağlam, 28 Ocak Pazartesi Özlüce Tesisleri'nde saat 13.00'te düzenleyeceği basın toplantısıyla istifa kararını medya önünde açıklayacaK
 
İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında farklı bir skorla mağlup olan Bursaspor'un, 8 maçlık yenilmezlik serisi sona ermişti. Son 8 haftada 5 beraberlik, 3 galibiyet alan Ertuğrul Sağlam'ın öğrencileri, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bu serisini devam ettiremedi.
 
Bursaspor, Ocak ayından bu yana çıktığı Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'ndaki 5 resmi müsabakada 4 mağlubiyet 1 galibiyet aldı. Son 5 karşılaşmada rakip fileleri 6 kez havalandıran yeşil beyazlılar, kalesinde 13 gol gördü.

Bu süreçte istifa etmesi Trabzonspor taraftarının aklında soru işareti bıraktı 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler