Sadri Şener'den son dakika!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener açıklamalarda bulundu.Etik Kurulu raporunun ortaya çıkmasının ardından sıcağı sıcağına Haber61.Net'e açıklama yapan Başkan Şener, Etik Kurulu Raporunda Trabzonspor'un temiz olduğunu belirterek, "Artık bazılarının yap

Sadri Şener'den son dakika!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener açıklamalarda bulundu.

Etik Kurulu raporunun ortaya çıkmasının ardından sıcağı sıcağına Haber61.Net'e açıklama yapan Başkan Şener, Etik Kurulu Raporunda Trabzonspor'un temiz olduğunu belirterek, "Artık bazılarının yapacak fazla şeyi kalmadı. 

Biz o süreçten beri haklılığımızı haykırıyoruz, şampiyonluğu hak ettiğimizi haykırıyoruz. Bu raporda bizim kirli bir işe karışmadığımız ortaya koyulmuş oldu.

Şimdi; Trabzon hak ettiği şampiyonluk kupasını bekliyor bunun için de gerekli girişimleri sonuna kadar sürdürüyoruz" dedi.

Şener, "TFF de artık gereğini yapacaktır, yapacakları artık fazla birşey kalmadı" diyerek kupayı istediklerini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler