Sadri Şener'den mesaj var!

Alınan kötü saha sonuçları sonrası taraftarların tepkisi üzerine Mayıs ayında yapılmak üzere kongre kararı olan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener  teknik heyet ve futbolculardan, kupaya uzanma adına Sivasspor engelini aşmalarını bekliyor.Bu sezon alınan sah

Sadri Şener'den mesaj var!

Alınan kötü saha sonuçları sonrası taraftarların tepkisi üzerine Mayıs ayında yapılmak üzere kongre kararı olan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener  teknik heyet ve futbolculardan, kupaya uzanma adına Sivasspor engelini aşmalarını bekliyor.

Bu sezon alınan saha sonuçları sonrası en çok sıkıntıyı çeken ve tepkileri göğüslemeye çalışan insanların başında gelen Şener, bu sezonun tek telafisinin kupa olduğunu belirtti. Kadro kalitesine yakışmayacak sonuçlar alarak herkesi üzdüklerini her fırsatta dile getiren Şener, oyuncularının Sivasspor karşısında final vizesi almalarını arzuluyor.


Öte yandan Sadri Şener, Trabzonspor Dergisi'nin Nisan sayısında yer alan yazısında, ödeme dengesi açısında Trabzonspor'un Türkiye'nin en nitelikli kulüplerinin başında geldiğini belirterek, "Bu sezon aldığımız saha sonuçlarına rağmen ödeme dengesi açısında bakıldığında Trabzonspor, Türkiye'nin en nitelikli kulüplerinin başında gelmektedir. Sahada elde edeceğimiz sonuçlar, matematiksel olarak önem taşıdığı gibi , psikolojik anlamda da gerek oyuncularımızın gerek bizlerin gerekse de camianın psikolojisinin düzelmesi açısından da anlam ifade ediyor. Tolunay hoca zaman geçtikçe ekip üzerindeki etkisini ve ağırlığını hissettirmeye başladı. Bu sürecin önümüzdeki sezon ciddi başarılar getireceğine yürekten inanıyoruz"şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor