Sadri Şener'den açıklamalar

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, önemli açıklamalarda bulundu. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, transfer konusunda açıklamalar yaparken önemli ipucları verdi. Başkan Şener, uzun süredir transferi düşünülen Alper Potuk için son bir görüşme daha yapacakları

Sadri Şener'den açıklamalar

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, önemli açıklamalarda bulundu.

 

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, transfer konusunda açıklamalar yaparken önemli ipucları verdi.

 

Başkan Şener, uzun süredir transferi düşünülen Alper Potuk için son bir görüşme daha yapacaklarını ifade ederek, "Alper için yarın Eskişehirspor ile masaya oturuyoruz. Biz 3 verdik, onlar 4 istiyor. Alper olmazsa alternatif isimlere bakacağız" dedi.

G.Antepspor'dan transferi düşünülen Serdar Kurtuluş'un yanı sıra Cenk ve Muhammet'inde transferinin gündeme geleceğini ifade eden başkan Şener, "Gaziantep Sapara'yı istiyor. Sapara'ya karşılık Muhammet veya Cenk Tosun'dan birini isteyeceğiz. Serdar Kurtuluş da listemizde" diye konuştu.

 

Şener, "Burak Yılmaz için G.Saray 7 milyon Euro'ya çıktı ama 10 da verseler Burak'ı Türkiye'de bir yere bırakmayız. "

 

Şener, taraftarların ısrarla istediği Jaja için ise "Jaja şu anda alkol tedavisi görüyor.Taraftar çok istemesine rağmen onu transfer etmemiz imkansız" diye konuştu.

 

Şener, " Türkiye Futbol Federasyonunun yapılacak olan Mali Genel Kurulunda Yıldırım Demirören ve ekibini ibra etmeyeceklerini de sözlerine ekleyerek " Kongre'de TFF Başkanı Yıldırım Demirören'i ibra etmeyeceğiz Bizle birlikte hareket eden çok sayıda kulüp var .Mali genel kurula kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz"dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor