Sadri Şener: ''Tek vücuduz''

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, huzur ve güven ortamını zedelemeye çalışan çevreler şunu çok iyi bilmelidirler ki, yapacakları her girişim camiamızın birlik ve bereberlik duygularını daha da perçinleyerek tek vücut olmasını sağlayacaktır. dedi.Karabükspo

Sadri Şener: ''Tek vücuduz''

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, huzur ve güven ortamını zedelemeye çalışan çevreler şunu çok iyi bilmelidirler ki, yapacakları her girişim camiamızın birlik ve bereberlik duygularını daha da perçinleyerek tek vücut olmasını sağlayacaktır. dedi.

Karabükspor maçı sonrası silahlı saldırıya uğrayan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'ı ziyaret ettikden sonra bazı görüşmeler yapan başkan Sadri Şener, dün Trabzonspor'un, Eskişehirspor'u 4-1 mağlup ettiği karşılaşmayı izlemeden acil olarak Ankara'ya dönmüştü.

Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu öncesi bir takım görüşmeler yapmak için erkenden Ankara'ya giden Şener, Önemli bir günde nelerin yaşanacağını hep birlikte göreceklerini söyledi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Eskişehirspor karşısında alınan farklı galibiyetin sevindirici olduğunu belirterek, "Elde ettiğimizi seri galibeyetlere beklenmedik Karabükspor yenlgisiyle ara vermiştik.

Kazanılan Eskişehirspor maçıyla birlikte kaldığımız yerden lig yarışına devam ediyoruz. Hedefimiz ilk 4 takım arasına girecek neticelere elde etmektir. Büyük taraftarımızın desteğiyle bunu başaracak gücümlüz vardır. "dedi

Şener, "Trabzonspor'daki huzur ve güven ortamını zedelemeye çalışan çevreler şunu çok iyi bilmelidirler ki yapacakları her girişim camiamızın birlik ve beraberlik duygularını daha da perçinleyerek tek vücut olmasını sağlayacaktır. Karşısındaki tüm art niyetli çabalara rağmen Trabzonspor, sağduyu, centilmenlik ve fair-play ilkelerinden ayrılmadan yolunda yürümeye devam edecektir"dedi..

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor