Sadri Şener: Sorunumuz Psikolojik

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, kritik Galatasaray mücadelesi öncesinde TRT SPOR'a konuştu ve Arena'da oynanacak maçtan istediğini alarak ayrılacak tarafın kendileri olacağını ileri sürdü...  Bu sezon yoğun tempo ve zaman zaman kafa karışıklıklarının get

Sadri Şener: Sorunumuz Psikolojik

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, kritik Galatasaray mücadelesi öncesinde TRT SPOR'a konuştu ve Arena'da oynanacak maçtan istediğini alarak ayrılacak tarafın kendileri olacağını ileri sürdü...

  Bu sezon yoğun tempo ve zaman zaman kafa karışıklıklarının getirdiği etkenlerden ötürü özellikle Süper Lig'de beklentilerin uzağında kalındığını yineleyen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Galatasaray'ın favori gösterilmesine rağmen İstanbul'da camialarının isteğine yanıt verecek bir sonuç alacaklarına inandığını söyledi.

 

Trabzonspor'un bu tip maçların havasına daha iyi girdiğini ve yakın geçmişte oynanan Beşiktaş mücadelesinde de hem sonuç hem performans olarak bunu kanıtladıklarını dile getiren Bordo-Mavililer'in patronu, "Hep söylüyorum, bizim takımın kalite sorunu yok. Sorunumuz psikolojik. Takımımız maç seçiyor bazen. O nedenle ben Galatasaray karşılaşmasından önce hayli rahatım. Çünkü böyle maçlarda hiç ezilmedik ve sıkça istediğimiz neticeleri almayı başardık. Alacağımız galibiyet belki bizi alıp ligde çok başka noktalara taşımayacak ama özellikle moral ve özgüven olarak her şeyi istenen seviyeye getirebilir" dedi.

 Gelecek hafta oynanacak olan Fenerbahçe maçını ise konuşmanın erken olduğundan bahseden Başkan Sadri Şener, "Fenerbahçe maçını zamanı gelince düşünürüz. Şimdi önümüzde Galatasaray maçı var. Haftaya da o maçla ilgili düşüncelerimizi paylaşırız" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor