Sadri Şener ne yönde oy kullandı

HABER61 ÖZEL - TFF Genel Kurulu'nda bugün Sadri Şener'in evet mi hayır mı dediği merak konusu oldu hatta abartıldı spekülasyona dönüştürüldü ama cevabı Sadri Şener'den geldi.Sadri Şener haber61'e yaptığı açıklamada, "Biz Kulüpler Birliği olarak oy kullanm

Sadri Şener ne yönde oy kullandı

HABER61 ÖZEL - TFF Genel Kurulu'nda bugün Sadri Şener'in evet mi hayır mı dediği merak konusu oldu hatta abartıldı spekülasyona dönüştürüldü ama cevabı Sadri Şener'den geldi.

Sadri Şener haber61'e yaptığı açıklamada, "Biz Kulüpler Birliği olarak oy kullanmadık. Ne evet ne hayır oyu kullandık. Kulüpler Birliği olarak bir tek Orduspor Başkanı evet oyu kullandı. Bizim 18 kulübün 17 tanesi daha doğrusu 16 tanesi ne evet ne hayır kullandı, hiç karışmadık.

Hatta öyle kullanılmasını da ben istedim. Hiçbir tarafı tutmak istemedik karman çorman oldu. Bizle ilgili Etik Kurul Raporunu vermiş bizim bi sıkıntımız yok bunu herkese diyince herkes durup kupayı soruyor bana, kupanın da olması için öbür tarafın ceza alması lazım Mart ayı gibi oda kesinleşir" dedi.

Sadri Şener, "Bu sonucu tahmin ediyordum. Biz zaten TFF'ye derken 3 kulüp değişmesin demiştik. 58 değişmedi bu gelecek olan da onun bir değişiğiydi kimse karışmadı zaten şimdi kararını versin federasyon. TFF'de iş. TFF, Disiplin Kurulu veya Etik Kurulu diyecek ki kulüp küme düşsün veya düşmesin. Bizim beraat ettiğimiz belli yazı ile. 3 tane ceza alacak kulüp var bildiğim" ifadelerini kullandı.

Şener, "Yolumuza dimdik devam ediyoruz. Trabzonspor benim inancım o ki mutlu sona ulaşacaktır. Yalnız bunun bir süreci var beklemek gerekir" dedi.

Trabzonsporlu diğer delegelerin tümü hayır oyu kullandılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler