Sadri Şener ne talep etti!

Sadri Şener, küme düşmeyle ilgili 26 Ocak’ta yapılacak Genel Kurul öncesi ilginç bir talepte bulundu.“Kurulda sadece 58. maddeyle ilgili karar alınmasın. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ve yönetim kurulu seçimi de yapılsın. Ayrıca şampiyonluk kupasının

Sadri Şener ne talep etti!

Sadri Şener, küme düşmeyle ilgili 26 Ocak’ta yapılacak Genel Kurul öncesi ilginç bir talepte bulundu.

“Kurulda sadece 58. maddeyle ilgili karar alınmasın. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ve yönetim kurulu seçimi de yapılsın. Ayrıca şampiyonluk kupasının hangi kulübe verileceği de gündeme gelsin.. TFF F.Bahçe’yi kurtarmaya çalışıyor ama biz konu mankeni olmayız.”

Trabzonspor’la, Türkiye Futbol Federasyonu arasındaki gerginlik giderek tırmanıyor. Ülke gündeminden düşmeyen şike sorunu yüzünden tartışmalar her geçen gün yeni bir boyut kazanırken, bordo-mavili cepheden dün yine sert bir çıkış geldi. Mehmet Ali Aydınlar başkanlığındaki federasyon, şike krizini Genel Kurul’la çözmeyi planlarken, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener 26 Ocak’taki zirvede seçim istedi. Küme düşmeyi kapsayan Disiplin Talimatı’nın 58. maddesinin masaya yatırılacağı kurulun gündeminde federasyon seçiminin de olması gerektiğinin altını çizen Şener, yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

-İşte Şener’in yaptığı açıklamalardan öne çıkan bazı satırbaşları: “Küme düşmenin konuşulacağı 26 Ocak’taki kurulda şampiyonluk kupasıyla ilgili bir karar alınacak mı merak ediyorum. Düşmeyle ilgili bir karar çıkması durumunda federasyon ertesi gün karar verebilecek mi? Eğer veremeyecekse neden bu toplantıyı liglerin biteceği tarihe yani mayıs ayına bırakmadı? Bence Genel Kurul’da seçim de olsun. Kurulda sadece 58. maddeyle ilgili karar alınmasın. Futbol Federasyonu Başkanı ve yönetim kurulu seçimi de yapılsın.

-Bu federasyon bu sürecin en başından beri ‘F.Bahçe’yi nasıl kurtarırız? Nasıl küme düşmelerini engelleriz?’ diye düşünüyor. Ama şunu unutmasınlar ki biz konu mankeni değiliz, olmayız da. TFF önce kendini sorgulamalı. ‘Kriz yönetimini nasıl yönettim?’ diye sormalı. Göreve başladıklarından beri neyi doğru yapıp, neleri yanlış yaptıklarını masaya yatırmalılar.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler