Sadri Şener maçı böyle izledi

90 dakika boyunca yerinde duramayan Şener İtalya’dan gelen haberle yıkıldı, “Gruptan çıkmayı hak etmiştik” yorumunu yaptı. Her şeye rağmen takımın futbolu Başkan’ı gururlandırdı.Futbolcularını otelden stada uğurlayan Başkan Sadri Şener’in rotası maçı izle

Sadri Şener maçı böyle izledi

90 dakika boyunca yerinde duramayan Şener İtalya’dan gelen haberle yıkıldı, “Gruptan çıkmayı hak etmiştik” yorumunu yaptı. Her şeye rağmen takımın futbolu Başkan’ı gururlandırdı.

Futbolcularını otelden stada uğurlayan Başkan Sadri Şener’in rotası maçı izleyeceği odasıydı. Şener, ‘500’ kapı numaralı odasına çekildi. İlk düdükle birlikte hop oturup hop kalkan Şener, zaman zaman kendine has üslubuyla espriler yaptı. Üst üste gerçekleşen Lille ataklarında bir hayli heyecan yaşayan Şener ve Trabzonspor için her şey gidiyordu, ancak son bölümlerde İtalya’dan gelen haber herkesi yıktı. Sadri Şener derin bir sessizliğe büründü. Başını ellerinin arasına alan Başkan, o anda, “Yazık oldu” yorumunu yaptı.

‘Her şey bitmedi’

Son düdükle birlikte ise Sadri Şener’in duyguları hayli karışıktı. Şampiyonlar Ligi’nde devam etmeyi hak ettiklerini belirten Başkan, “Oyuncularımı yürekten kutluyorum. Sonuna kadar ellerinden geleni yaptılar. Hem Türkiye’yi, hem de Trabzon’u en iyi şekilde temsil ettiler. Hepsiyle tek tek gurur duyuyorum. Her şey bitmedi, UEFA Avrupa Ligi’nde elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz” dedi.

BAŞKAN'DAN

- Trabzonspor’un patronu daha ilk dakikadan espriyi patlattı. Başkan Sadri Şener, muhabiri görür görmez, “Niye buradasın? Sen git stada, maçı takip et. Ben fotoğrafları çeker, gazteye gönderirim” dedi.

- Rakip Lille ilk dakikalarda akın akın gelirken, Başkan Sadri Şener de teşhisi erkenden koydu: “Girmeyince girmiyor işte. Bu maçın sonucu belli oldu. Kesinlikle yenilmeyiz”

- Zokora bir pozisyonda yerde kalıp acılar içinde kıvranırken, Başkan da otelden destek verdi: “Hadi be kara! Sen isminle bile 2 yıl daha oynarsın, bir şey olmaz sana”

- 22. dakikada Burak yalnış koşu yapınca Asbaşkan Nevzat Şakar, “Takım basmaya başladı” yorumunu yaptı. Şener ise hemen cevapladı: “İyi ki bastılar,  top taça çıktı!”

- Lille’in baskıyı daha da artırıp, Trabzonspor kalesini ablukaya aldığı bölümde Başkan ve kurmayları nefes dahi almadı. Çok zorlanacaklarını belirten Şener, “Gol yemeyeceğiz, ama bu Lille de bizi bitirecek” dedi.

İNCİLER

- Tolga 31. dakikada yaşanan pozisyonda mutlak golü önlerken, Başkan espri yapmadan geçemedi: “Anlaşıldı devre arasında Tolga’yı Lille’e, Onur’u da Real Madrid’e satarız. Gelecek parayla da yeni kaleciler alırız”

- Halil Altıntop’un transferiyle sezon öncesinde bizzat ilgilenen Şener, “Yaptığım en akıllı iş Halil’i almakmış, şimdi daha iyi anlıyorum. Gösterdiğim bu kadar çabaya değdi” ifadesini kullandı.

sadri_sener1.jpg

- Dakikalar 61’i gösterirken, tribündeki 6 bin Trabzonsporlu gelenekselleşmiş şovu yine yaptı, Başkan olaya noktayı koydu: “Eyvah eyvah! Yine ceza gelecek. Bari sahaya bir şey atmasalar”

- 71’de Tolga Zengin kale vuruşunda ağır kalınca, Lille taraftarlarından önce ilk tepkiyi Başkan Sadri Şener gösterdi: “Bize vakit geçirmek yakışmaz kaptan. Sok artık topu oyuna”

- CSKA Moskova skoru 2-1 getirdikten sonra odada karanlık bir hava hakimdi. Ancak maç bittikten sonra Başkan kendine geldi: “İlk kez katıldığımız Şampiyonlar Ligi’nde bu da büyük iştir. Helal olsun Trabzon’a

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor