Sadri Şener çok mutlu

Spor Toto Süper Ligi'nde son haftalarda yakaladığı başarılı grafik ile zirveye adım adım yaklaşan, Şampiyonlar Ligi'nde de hedefini kovalamaya devam eden Trabzonspor'un ekonomik anlamda da önemli başarılara imza atması Kulüp Başkanı Sadri Şener'i çok sevi

Sadri Şener çok mutlu

Spor Toto Süper Ligi'nde son haftalarda yakaladığı başarılı grafik ile zirveye adım adım yaklaşan, Şampiyonlar Ligi'nde de hedefini kovalamaya devam eden Trabzonspor'un ekonomik anlamda da önemli başarılara imza atması Kulüp Başkanı Sadri Şener'i çok sevindirdi. Sportif başarının tüm kulüpler için çok önemli olduğunu hatırlatan Başkan Şener, "Ancak bunun yanında ekonomik başarının da gelmesi çok güzel bir olay. Artık her alanda zirvede olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sponsor firmalar bizimle görüşmek istiyor. Bu çok güzel bir duygu. Şu anda çok iyi bir konumdayız ama daha iyi olmak için çalışmalarımıza aralıksız şekilde devam etmeliyiz. Sportif başarıyı daha üst noktalara taşımak adına teknik heyetimizle koordineli bir biçimde çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz" diyerek duyduğu mutluluğu dile getirdi.

BURAK YILMAZ'LA İLGİLİ TRANSFER HABERLERİ RAHATSIZ EDİYOR

Bu arada, Burak Yılmaz hakkında çıkan transfer haberleri bordo mavili camiayı da rahatsız ediyor. Başkan Şener, Burak'ı Trabzonspor'un onayı olmaması durumunda kimsenin transfer edemeyeceğini ifade ederek, "Burak takımımızın önemli bir parçası. Çok iyi performans sergilediği bir dönemde bu tür transfer haberlerinin çıkartılması manidar. Ancak biz oyuncumuzu bırakmayı kesinlikle düşünmüyoruz. Zaten kendisinin de gitme düşüncesi yok" diye konuştu.

Trabzonspor MALİ FAİR-PLAY PROGRAMINA ADAY

TFF tarafından ilk kez 2011 - 2012 sezonunda hayata geçirilen Ulusal Kulüp Lisans sistemi kapsamında kulüp lisansını alan ilk kulüplerden olan Trabzonspor, UEFA Mali Fair-Play Programına da Türkiye'den kendi isteğiyle katılacak iki kulüpten biri olacak. Buna göre kulüplerden gelecek katılımcılara göre 2 alternatifli uygulamalı program düzenleyen UEFA'nın organizasyonuna bordo mavili kulüp de temsilci gönderecek. Trabzonspor'un da katılacağı seminer 30 Kasım tarihinde İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA'nın merkez ofisinde gerçekleştirilecek. Söz konusu oturumda katılımcılara, mali fair-play konusu anlatılarak, kulüplerin mali yapılarının, gelir gider dengelerinin izleneceği ve her kulübün bir şifreyle gireceği özel programın nasıl kullanılacağının eğitimi verilecek, uygulamalar yapılacak.

BASKETBOL TAKIMI TRANSFER ARAYIŞINA GİRDİ

Beko Basketbol Ligi'nde sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, transfer arayışlarına başladı. Yönetimin, teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda özellikle kadroya yabancı takviyesi yapmayı planladığı ve bu konuda isimleri belirlenen basketbolcularla temaslara başlandığı belirtildi. Trabzonspor Basketbol Takımı Asbaşkanı Levent Erkuloglu, takımı güçlendirmek istediklerini belirterek, "Şu anda ligde bulunduğumuz konum oldukça üzücü. Ama daha üst sıralara tırmanmak için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor