Sadri Şener Bu akşam haber61 TV'de

Haber61 TV'de her hafta Salı günleri saat 21:00'da yayınlanacak "Karambol" programının ilki şu an haber61 TV'de yayında.Aynı zamanda haber61.net yazarı olan Turgay Beşyıldız’ın hazırlayıp sunduğu Lig Tv Trabzonspor muhabiri Can Karyağdı’nın müdavim konuğu

Sadri Şener Bu akşam haber61 TV'de

Haber61 TV'de her hafta Salı günleri saat 21:00'da yayınlanacak "Karambol" programının ilki şu an haber61 TV'de yayında.

Aynı zamanda haber61.net yazarı olan Turgay Beşyıldız’ın hazırlayıp sunduğu Lig Tv Trabzonspor muhabiri Can Karyağdı’nın müdavim konuğu olduğu “Karambol” artık haber61TV ekranlarında.

Trabzon kenti , Trabzonspor ve süper ligin konuşulduğu program  saat 21:00’den itibaren haber61TV’de canlı yayınla birlikte start aldı.

Trabzonspor ve Trabzon ile ilgili her şeyin konuşulacağı programda Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile canlı telefon bağlantısıda kurulacak.

Haftanın her Salı günü saat 21:00’da habe61 Tanjant Stüdyolarında canlı yayınla sizlere ulaşacak olan programın tekrarı her Çarşamba saat 10:00’da ve her Perşembe Saat 14:00’da haber61TV ekranlarında sizlerle buluşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor