Sadri Şener: "Bizi Aldattılar"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'den önemli açıklamalar. Başkan Sadri Şener, "TFF oluşumundan önce bize taleplerimizin karşılanacağı sözü verildi ancak işi Fenerbahçe’yi kurtarma operasyonuna getirdiler" dedi.Şener Yıldırım Demirören başkanlığındaki TFF'ye

Sadri Şener: "Bizi Aldattılar"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'den önemli açıklamalar. Başkan Sadri Şener, "TFF oluşumundan önce bize taleplerimizin karşılanacağı sözü verildi ancak işi Fenerbahçe’yi kurtarma operasyonuna getirdiler" dedi.

Şener Yıldırım Demirören başkanlığındaki TFF'ye destek vermekle hata yaptıklarını belirterek"“Federasyonun oluşumundaki desteğimizi inkar etmedim. Evet, bu federasyonun oluşumunda rol oynadım, oynadık. Amacımız, Trabzonspor olarak işleyişin dışında kalmamak gelişmeleri takip etmek, müdahil olabilmekti .Haklı taleplerimize karşılık bekliyorduk. Bize seçim öncesi taleplerimizin karşılanacağı sözü verilmişti ama sonra  işi çığırından çıkardılar.

O kadar ileri gittiler ki İş Fenerbahçe'yi nasıl kurtarırız operasyonuna döndü. TFF mali genel kurulu var. Şimdi o süreci bize bir anlatmaları lazım  Niye böyle yaptıklarını önce bir açıklamaları, attıkları adımların tamamını anlatmaları lazım. Kurullar, alınan kararlar vs...

Biz de bir kere destek verdik diye yanlış yapsa da arkasında duracak değiliz. Kişilerle kurumları ayırma kararı en çok tepki gösterdiğim konudur. Şike-teşvik ve benzeri işler serbest demektir bu! UEFA’da cezasız bir geçiş olacağını sanmam.

Genelde ise malum süreçte hep şunu söyledik; rahatız, temiziz. Ama kimseyi biz kirli göstermedik. İddianameyi devletin sözlerini hatırlattık. Bizim böyle bir sıkıntımız olsa bu kadar rahat ne dolaşırız ne konuşuruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor