Sadri Şener: Benim yalım yok

Adnan Öztürk, “Türk futbolunu Boğaz’daki yalı çocuklarının oyuncağı olmaktan kurtaramazsak bu işin içinden çıkamayız” dedi ve ortalık karıştı.G.Saray’ın 3 numaralı yöneticisinin sözlerini Sadri Şener değerlenirdi. SADRİ ŞENER: Yalı değil paraAdnan Öztürk,

Sadri Şener: Benim yalım yok

Adnan Öztürk, “Türk futbolunu Boğaz’daki yalı çocuklarının oyuncağı olmaktan kurtaramazsak bu işin içinden çıkamayız” dedi ve ortalık karıştı.

G.Saray’ın 3 numaralı yöneticisinin sözlerini Sadri Şener değerlenirdi.

 

SADRİ ŞENER: Yalı değil para

Adnan Öztürk, neyi düşünerek ortaya böyle bir laf attı, bilmiyorum.. Şükür ki benim yalım yok, 250 metre gerideyim yalıdan.. Bu lafı nasıl yorumlayayım.. Bence zengin olmak başka şeydir para harcayabilmek başka şey.. Benim ne zengin arkadaşlarım var, “Para harcamayı bilmiyoruz” diyorlar.. İkisi çok farklı.. Şunu diyorsa anlaşılır: Hali vakti yerinde, bir spor kulübünde yöneticilik yapıp, elini cebine hiç atmayan insanlar kulüplerin yanından bile geçmemeli.. Kulüpleri yönetelenler üretken, finans bulabilen, yeni kaynak yaratabilen kişiler olmalı.. Ki, yalı sahibi olmak söz konusu kriterlere de uyuyorsa burada pozitif bir özellik olarak bile algılanabilir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor