Rüya gibi!

Çok değil, 1 ay önce 13. sırada, tehlike bölgesinin 2 puan önündeydi Trabzonspor. Ancak peş peşe gelen 3 galibiyetle işler değişti. Kasımpaşa'nın da yenilmesiyle ilk 5 artık hayal olmaktan çıkıp hedefe dönüştüFırtına için felaket gibi geçen sezon, nisan a

Rüya gibi!

Çok değil, 1 ay önce 13. sırada, tehlike bölgesinin 2 puan önündeydi Trabzonspor. Ancak peş peşe gelen 3 galibiyetle işler değişti. Kasımpaşa'nın da yenilmesiyle ilk 5 artık hayal olmaktan çıkıp hedefe dönüştü


Fırtına için felaket gibi geçen sezon, nisan ayında bambaşka bir hale girdi. “Trabzonspor ligden mi düşecek?” sorusu, “Trabzonspor ligi ilk 5’te bitirir mi?”ye döndü. Peki nasıl oldu da Bordo-Mavililer için kısa sürede rüzgar olumlu anlamda tersine döndü... Her şey Orduspor maçıyla başladı. Akhisar Belediye yenilgisinden sonra yönetimin Olağanüstü Genel Kurul kararı alması, futbolcular üzerinde bir anlamda doping etkisi yarattı. Oyuncular kendi aralarında yaptıkları konuşmalarda, takımı bu hale kendilerinin düşürdüğünü belirtti ve kalan 6 maçı da kazanmak için birbirlerine söz verdi. Orduspor maçı da dönüm noktası olarak görüldü. Fırtına, o karşılaşmayı özellikle ikinci yarıda oynadığı etkili futbolla 1-0 kazanmayı başardı. Ardından Eskişehirspor deplasmanında alınan galibiyet tam anlamıyla ilaç oldu.

31. haftada bir ilk

Trabzonspor, cumartesi günü de sahasında Gençlerbirliği’ni 2-0 mağlup ederek ligde kalmayı matematiksel olarak garantiledi. Ancak daha da önemlisi ilk 5 konusunda ne kadar iddialı olduğunu gösterdi. Pazar günü 5. sıradaki Kasımpaşaspor’un da evinde Eskişehirspor’a kaybetmesiyle birlikte aradaki puan farkı 3’te kalmış oldu. Bordo-Mavililer artık ilk 5 için her zamankinden daha iddialı. 6’da 6 yapma konusunda yolu yarılayan Fırtına, kalan 3 maçı da kazanıp kâbus gibi başlayan sezonu muhteşem bir şekilde noktalamak istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler