Rüştü Reçber kendini ispiyonladı

Beşiktaş'ın  kalecisi Rüştü Reçber'den bomba itiraf.. Maç içinde hakem Halis Özkahya'ya hakaret ettiğini söyleyen Rüştü, kendisine aynı şekilde cevap verildiğini ve atılmadığını açıkladı! Özkahya'yı bombaladı! “Aslında maçla ilgili konuşacak çok bir şeyim

Rüştü Reçber kendini ispiyonladı

Beşiktaş'ın  kalecisi Rüştü Reçber'den bomba itiraf.. Maç içinde hakem Halis Özkahya'ya hakaret ettiğini söyleyen Rüştü, kendisine aynı şekilde cevap verildiğini ve atılmadığını açıkladı! Özkahya'yı bombaladı!

 

“Aslında maçla ilgili konuşacak çok bir şeyim yok. Çok düşündüm ama itiraf edeceğim. Belki de kendimi de ispiyonlayacağım. Ben hakeme bir hakaret ettim ve bana aynı şekilde cevap verdi. Beni niye atmadı? Maç esnasında oldu bu olay. Buradan sesleniyorum. Kimse bana ‘sen adam değilsin’ diyemez. Ben maç stresiyle bir şeyler söylerim ve cezamı verir atarsın, 3-5 maç yerim. Bu birincisi. İkincisi ise; kimse saha içinde bu kadar üstümüze gelemez. Biz sustukça üzerimize basıyorlar . Biz emek veriyoruz, yazıktır”..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler