| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 26 Şubat 2008 20:33

Rus tenisçi şoktan çıkamadı

Rus tenisçi Anna Chakvetadze, geçen yıl evinin soyulması nedeniyle yaşadığı şoku hala üzerinden atamadığını söyledi.Tenis şampiyonası nedeniyle Dubai'de bulunan Chakvetadze, geçen yıl Aralık ayında Moskova'da ailesini ve kendisini bağlayıp, evini soyan hı

Rus tenisçi Anna Chakvetadze, geçen yıl evinin soyulması nedeniyle yaşadığı şoku hala üzerinden atamadığını söyledi.

Tenis şampiyonası nedeniyle Dubai'de bulunan Chakvetadze, geçen yıl Aralık ayında Moskova'da ailesini ve kendisini bağlayıp, evini soyan hırsızların etkisinden hala kurtulamadığını belirtirken, ''Böyle bir şeyin benim başıma geleceğini asla düşünmezdim. Filmlerde gördüğüm bir sahne gibiydi'' diye konuştu.

İlk üç gece uyuyamadığını söyleyen Rus raket, kendisini sonradan toparladığını, Moskova'dan başka bir yerde yaşamak istediğini, ancak ailesinin buna yanaşmadığını söyledi. Chakvetadze, artık evlerinde korumalarla yaşadığını kaydetti.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!