| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 08 Eylül 2018 20:27

Rus futbolcudan Trabzon açıklaması

Türkiye - Rusya maçında Trabzon seyircisinin desteği takdir toplamaya devam ediyor.

Uefa Uluslar Ligi'nde A Milli Takımımız Rusya ile Trabzon Medical Park Stadymu'nda karşılaştı. Karşılaşmaya oynanan futboldan çok taraftarların desteği damga vururken yaşanan görsel şovlardan Rus futbolcularda etkilendi.

Spartak Moskova'nın orta saha oyuncusu Roman Zobnin Rus basınına yaptığı açıklamada, "Statta güzel bir atmosfer vardı. İlk defa Türkiye'ye gitmediğimiz için nasıl bir ortam olduğunu biliyoruz. Statlar gerçekten çok güzel. Tüm taraftarlar takımlarını destekliyor. Böyle bir atmosferde oynamak bizmi içinde iyi oldu. Açıkçası Trabzon'da ki atmosferden etkilendim." dedi.

"TÜRKİYE'NİN GOLÜ PSİKOLOJİK OLARAK BİZİ YIKTI"

Yedikleri golün kendilerini psikolojik olarak zorladığını ifade eden genç oyuncu, "Beklemediğimiz bir goldü. Psikolojik olarak bizi yıktığını söyleyebilirim.İkinci yarının başında yeniden öne geçince tüm kontrolü ele aldık" dedi.

Ayrıca ilk defa konfetilerle dolu bir sahada oynadığını söyleyen Zobnin, "İlk defa böyle bir sahada oynadım ancak iki takımda sahad eşitti onun için problem yok." dedi.

Yorumlar (4)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

T
Tonyali Murat
7 yıl önce

Ünder cengize KAPAK olsun.

T
TEMEL DOGRU
7 yıl önce

bu yabanci hayranligiyla türkiyenin futbolu asla ileriye gidemez futbolun basinda demirören gibi bir futbol cahili olursa olacagi budur

A
Ahmet
7 yıl önce

Bu haberi sosyal medyada Trabzon'u yerden yere vuranların gözüne gözüne sokun. Paylaşın.

M
Maçkali
7 yıl önce

ünder,,ulan ne küfürler hak ediyosun varya,ibb de kactane taraftar destekledi seni,kaç taraftar gördün de trabzon a laf ediyorsun sen,romada degil barcelona da oynasan ne yazar,futboldan soğutursunuz insanı,bitanenizin amacı top oynamak degil para para para