Rumlar'dan çirkin hareket!

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi ilk maçında Apollon Limassol'u 2-1 yenmesi Rum taraftarları bir hayli sinirlendirdi. Taraftarlar hıncını Türk gazetecilerden aldı.UEFA Avrupa Ligi J Grubu ilk maçında Trabzonspor, Güney Kıbrıs Rum Kesimi takımlarından Apoll

Rumlar'dan çirkin hareket!

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi ilk maçında Apollon Limassol'u 2-1 yenmesi Rum taraftarları bir hayli sinirlendirdi. Taraftarlar hıncını Türk gazetecilerden aldı.

UEFA Avrupa Ligi J Grubu ilk maçında Trabzonspor, Güney Kıbrıs Rum Kesimi takımlarından Apollon Limassol'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek gruplara iyi bir başlangıç yaptı.

Trabzonspor'da Yusuf'un attığı gol sonrası sahaya çok sayıda yabancı madde atıldı. Maçın büyük bölümünde Rum taraftarlar, Türk gazetecilere küfürler etti, su fırlattı ve tükürdü. Rum güvenlik güçlerinin ise bu olaya hiç müdahale etmemesi dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler