Rota Almanya!

Giray Bulak, transferle ilgili rotayı açıkladı.ALMANYA’DAN BİR OYUNCU GELEBİLİRTrabzonspor Genel Menajeri Giray Bulak, transfer çalışmaları ile ilgili bilgi verdi ve “Rota Almanya” dedi.  Giray Bulak, Trabzonspor'un istenilen seviyede olmadığını ancak iyi

Rota Almanya!

Giray Bulak, transferle ilgili rotayı açıkladı.


ALMANYA’DAN BİR OYUNCU GELEBİLİR
Trabzonspor Genel Menajeri Giray Bulak, transfer çalışmaları ile ilgili bilgi verdi ve “Rota Almanya” dedi.  Giray Bulak, Trabzonspor'un istenilen seviyede olmadığını ancak iyi yolda gittiğini belirterek, "Bugün kupada Kasımpaşa maçı var. Kupada önde gelen birçok takım elendi. Kupaya çok önem veriyoruz. Umarım bugün turu geçen biz oluruz' şeklinde konuştu.

1461 Trabzon ne olacak?
Kupada Galatasaray'ı eleyen pilot takım 1461 Trabzon ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Bulak, '' Her yönü ile Trabzon'dan oluşan bir takım. Hem ligde hem kupada iyi yol aldılar. Bunun dışında Trabzonspor'a oyuncu verecek durumdalar. Bu bakımdan 1461'in durumundan memnunuz. Eğer Süper Lig'e çıkarlarsa onunla ilgili planlamaları yaptık. Zaman içinde bunu açıklayacağız’ dedi.

‘Yabancı futbolcu sayısı düşecek’
Trabzonspor taraftarının merakla beklediği ara transfer sezonu ile ilgili de ipuçları veren Bulak, "Transfer her zaman yapılabilir. Yabancı futbolcu sayımız fazla, bunu düşürmeyi planlıyoruz. Bunun yanında bulabildiğimiz kadar Türk futbolcu almak istiyoruz. Dolayısıyla bunu yaptığımız zaman daha başarılı olabilecek bir Trabzonspor ortaya çıkacaktır" diye konuştu.

Volkan Şen gidecek mi?
Basında çıkan Henrique-Aykut takası haberlerinin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Giray Bulak, "Bu isimler listemizde yok. Ayrıca stoper arayışımız da yok. Elimizde Giray, Mustafa gibi isimler var. Yine 1461 takımımızda 4 tane stoperimiz var. Trabzonspor'un futbolcularına bütün takımlar ilgi gösteriyor. Volkan Şen bizim sözleşmeli futbolcumuz. Şu an bir dalgalanma yaşıyor. O da eski formuna yakın zamanda ulaşacaktır. Bize resmi olarak bir teklif gelmedi, bu anlamda teklif zaten şu an bize gelmez. Belki oyuncu menajerleri görüşmüş olabilir" şeklinde konuştu.

Transfer listesinde kimler var?
Kendisinin yakın zamanda Almanya'ya giderek daha önce izlenen futbolcular ve aileleri ile görüştüğünü söyleyen Bulak, "Transferlerin olabilirliğini araştırıyorum. Sercan Sararer de ilgilendiğimiz bir oyuncu. Sercan, Ömer Toprak, Eren Derdiyok gibi oyuncuları zaten izlemeye gerek yok. Biz Almanya'da daha hiç gündeme çıkmamış futbolcuları izliyoruz. Görüşmelerimiz devam ediyoruz. Almanya çok büyük bir kaynaktır. Devre arasında Almanya'dan kadroya oyuncu gelebilir' diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler