Ronaldo, Messi'ye bakmadı bile

 Real Madrid'in Portekizli süper yıldızı Cristiano Ronaldo, Süper Kupa'nın kazanılmasının ardından hemen her Barcelonalı futbolcuyu teselli etmesine rağmen Lionel Messi ile tokalaşmadı.Real Madrid'in süper yıldızı Cristiano Ronaldo, Barcelona karşısında k

Ronaldo, Messi'ye bakmadı bile

 

Real Madrid'in Portekizli süper yıldızı Cristiano Ronaldo, Süper Kupa'nın kazanılmasının ardından hemen her Barcelonalı futbolcuyu teselli etmesine rağmen Lionel Messi ile tokalaşmadı.

Real Madrid'in süper yıldızı Cristiano Ronaldo, Barcelona karşısında kazanılan Süper Kupa'nın ardından açıklamalarda bulundu.

Barcelona karşısında bir kupa kazanmanın kendilerine büyük bir güven verdiğini ifade eden Ronaldo, Katalan temsilcisini yenerek 'zevk' veren bir olayın altına imza attıklarını söyledi.

Barcelona'ya karşı oynarken her zaman kazanmak zorunda olduklarını belirten Ronaldo, "Süper Kupa'yı kazanmak sezonun ilerleyen kısımları için çok önemliydi. Şu anda psikolojik olarak çok iyi durumdayız ancak ben ve takım arkadaşlarım kendimizi biraz daha geliştirmek zorundayız." dedi.

Pepe'nin Barcelona karşısında iyi bir futbol sergilediğini ifade eden Ronaldo, oyuna sonradan giren Luka Modric'in performansının da Real Madrid açısından büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu belirtti.

Real Madrid'in Süper Kupa'yı kazanmasının ardından başta Barcelona kalecisi Valdes olmak üzere Iniesta, Alba, Xavi ve Pedro'yu teselli eden ve bu isimler ile tokalaşan Cristiano Ronaldo; Lionel Messi ile ise hiçbir şekilde konuşmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor